Dutch Activity Contest 2018 en 2019

De uitslag van Dutch Activity Contest (DAC) 2018 is gepubliceerd op deze webpagina. Ik wil iedereen bedanken voor de deelname en in het bijzonder felicitaties aan de winnaars in de einduitslag. Een feestelijke prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens de VHF-dag op zaterdag 23 maart 2019.

Bij deze ook de uitnodiging om mee te doen aan de DAC 2019. De eerste activiteitswedstrijd van de serie zal dit jaar op 144 MHz worden gehouden en wel op dinsdagavond op 1 januari 2019!
Een overzicht van de wedstrijdregels en de tijdstippen voor 2019 staan op deze webpagina. Deelname aan een van de contesten kan eenvoudig door het electronisch log voor uiterlijke inzenddatum te uploaden naar de contestrobot.

De DAC is een leuke contest om in een paar uur tijd op de dinsdag of donderdagavond veel verbindingen op VHF en hoger te maken of gewoon met een paar verbindingen je apparatuur te testen. In de omliggende landen wordt op dezelfde banden en op ongeveer dezelfde tijdstippen soortgelijke activiteit contesten gehouden en dit staat garant vor voledoende activiteit. Ik noem bijvoorbeeld de Nordic Activity Contest, UKAC, Soirée d’activité THF enzovoorts.

Ik zie uw log graag tegemoet.

73 Rob PE1ITR
VERON VHF Contestmanager.