Uitslagen Radiowedstrijden gepubliceerd

Dit artikel is bedoeld om iedereen te informeren de uitslagen van radiowedstrijden zijn gepubliceerd.. Afgelopen week zijn op de website van de vhf commissie de uitslagen van de volgende radiowedstrijden gepubliceerd:
– Velddag contest 2018.
– 50 en 70 MHz juni 2018 (deel 1).
– 50 en 70 MHz juli 2018 (deel 2).
– VHF en UHF Zomercontest.
– 144 MHz september contest.
– 432 MHz en hoger oktober contest.
– 144 MHz telegrafie november contest.

Ook zijn de einduitslagen van de VERON Competitie en de 50/70MHz serie gepubliceerd. Alle deelnemers en in het bijzonder de nummer 1’s gefeliciteerd met de behaalde resultaten. De uitslagen zijn op deze pagina te lezen.
Alle deelnemers hebben een aparte mail ontvangen dat de uitslagen zijn gepubliceerd. Indien van toepassing is ook een een errorlog met de afgekeurde verbindingen verstuurd. Er zijn dit jaar iets meer dan 2500 checklogs uit binnen en buitenland gebruikt voor de beoordeling. Dit jaar is gebruikt om het gehele beoordelingsproces tussen de logs zoveel mogelijk te automatiseren. Deze investering gaat zich volgend seizoen terugbetalen in het nog sneller publiceren van de einduitslagen.

In een apart artikel later deze maand zal ik een overzicht geven van de winnaars, hoogtepunten in het contestseizoen en nadere informatie over de prijsuitreiking. Schrijf alvast in je agenda dat de prijsuitreiking op 23 maart 2019 gaat plaatsvinden.

73 Rob PE1ITR
VHF Contestmanager.