Reglementen en Logs

Op deze pagina staan de regels van de contesten georganiseerd door de VERON. De reglementen kunt u als pdf document downloaden. Voor de ATV contest staat hier ook het Excel log document. Voor de overige contesten dient een electronisch log in het juiste bestandformaat te worden geupload naar de contestrobot.

VHF/UHF/SHF SSB/CW Activiteit contesten

Reglement VERON DAC VHF-UHF-SHF V2019.

Deelname door elektronische logs in EDI VHFREG1 formaat te uploaden naar de contestrobot.

VHF/UHF Digitale Activiteit contesten

Reglement VERON Digitale Activiteit contesten (Versie 2021).

Deelname door elektronische logs naar keuze in ADIF formaat of EDI VHFREG1 formaat te uploaden naar de contestrobot. De contestrobot detecteert het gebruikte formaat automatisch.

VERON competitie wedstrijden en overige 24 uurs contesten

Dit betreft de VERON competitie in het eerste volle weekend van maart, mei, juli, september en oktober. De 50MHz SSB/CW contest in het derde volle weekend van juni en eerste volle weekend van juli, 70 MHz contest in het derde weekend van juli.. De 50 MHz MGM (Digitale Mode) contest in het derde volle weekend van april en de 70 MHz contest in het derde volle weekend van mei. De zomercontest eerste weekend van augustus en de 2m telegrafie contest in het eerste weekend van november. Zie de activiteitenkalender voor de exacte data.

Reglement VERON Contest VHF-en-hoger V2021.

Deelname door elektronisch log in EDI VHFREG1 formaat te uploaden naar de contestrobot.

De IARU Region 1 organiseert gelijktijdig met de VERON wedstrijden in het derde weekend van juni de 50/70 MHz contest, in het 1e weekend van september de 144 MHz contest en in het 1e weekend van oktober de 432 MHz en hoger contest.  De logs van de deelnemers aan de VERON wedstrijd worden altijd doorgezonden naar de IARU door de VERON contestmanager.

IARU Contest Reglementen

ATV contest/activiteitenweekend

De ATV contest/activiteit weekenden worden gehouden in het tweede volle weekend van maart, tweede weekend van juni, tweede weekend van september en het tweede weekend van december. Deelname door het ingevulde excel log per email te sturen naar de atv contestmanager.

Veron en IARU ATV contest reglement (versie 2018-2)

VERON en IARU ATV (Excel) log (versie 5)

2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Hier staat het VERON VHF en hoger radio wedstrijd reglement voor 2018. […]

  2. […] de VHF-en-hoger website is bij ‘contesten’ zowel het reglement als het eenvoudig te gebruiken Excel log te […]

Reacties zijn gesloten.