Het Nederlandstalig amateur satellietnet.

Elke zondagavond om 22:00 uur (locale tijd) is het Nederlandstalig amateur satellietnet in FM te beluisteren op de frequentie 144,775 MHz. Dit satellietnet bestaat reeds sinds 1978 en wordt over het algemeen geleid door Nico, PA0DLO. De uitzendingen van dit satellietnet vinden wekelijks plaats vanuit Veldhoven (NB).

Tijdens dit satellietnet geeft Nico een overzicht van nieuwe en wetenswaardige zaken die op satellietgebied plaatsvinden. Ook de status van bestaande satellieten komt aan de orde. Inmelders krijgen de gelegenheid hun waarnemingen en activiteiten te melden of vragen op satellietgebied te stellen.

Het nieuws gedeelte van dit satellietnet is via onderstaande link in mp3 vorm te beluisteren. De audio file wordt iedere zondagavond rond 23:00 uur vervangen door de meest recente uitzending van het satellietnet.

Klik hier voor de nieuwste audiofile

Er is ook een archief opgebouwd met daarin bijna alle uitzendingen van het satellietnet sinds december 2005. Klik hier om het archief te openen en dubbelklik daarna op een jaar en een audio bestand om dit op te halen en lokaal te beluisteren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie