De laatste contest resultaten 2017 bekendgemaakt

Met de IARU 432 en hoger is zojuist de laatste contestuitslag bekendgemaakt op de pagina met de uitslagen. Ook de diverse andere contesten zijn gepubliceerd waarbij helaas vertraging is opgetreden. Gelukkig gaat het de meeste deelnemers om de activiteit en minder om de uiteindelijke uitslag, het blijft natuurlijk altijd leuk om te zien op welke plaats je staat.

Bij de VERON CW contest is iets misgegaan t.a.v. het aanleveren van de logs bij ARI voor de Marconi contest. Jammer dat de calls van de Nederlandse stations niet in de internationale lijst staat maar gelukkig is wel aan de hand van de eigen (VERON) score vast te stellen waar je in de eindlijst zou staan.

Bij de DAC (de avond activiteiten contest die voor verschillende banden op verschillende avonden is) is er altijd wel wat activiteit! Niet alleen op 2 mtr en 70 cm maar opvallende genoeg ook veel op 23 cm.  PA5Y zou wel eens wat meer tegenstations mogen krijgen op 50 en 70 MHz, vaak is hij daar helaas de enige deelnemer. Sinds 2018 zijn digitale modes (MGM) ook toegestaan, PA5Y maakt er diverse.

Probeer ook eens de apparatuur te gebruiken op de avonden die genoemd zijn in de activiteiten agenda.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie