Uitnodiging contest seizoen 2020

Hierbij de uitnodiging voor iedereen om mee te doen met de 24 uurs VHF en hoger radio wedstrijden seizoen 2020. Je kunt meedoen aan 1 contest of aan meerdere contesten. Nog leuker is meedoen aan alle wedstrijden die samen meetellen voor de competitie. Vooral in de sectie B is behoefte aan meer onderlinge concurentie.

De eerste contest begint zaterdag 7 maart 2019 om 14:00u UTC en wordt gedurende 24 uur gehouden op de banden 2m, 70cm, 23cm, 13cm, 9cm, 6cm, 3cm, 1.5cm etc. Dit zal dan ook de eerste wedstrijd zijn in de VERON competitie. Weer een mooie gelegenheid om je spullen uit te proberen want er zal dan weer veel activiteit zijn.

Er geldt voor 2020 een nieuw wedstrijd reglement dat hier kan worden gedownload: Reglement VERON Contest VHF-en-hoger V2020

Het reglement is ten opzichte van 2019 op 1 punt aangepast. Doorsturen van de logs voor de IARU contesten (juni, september en oktober) naar de IARU zal door de contestmanager worden gedaan. Deelnemers hoeven dit niet zelf te doen. De IARU kent echter een iets andere sectie indeling. In het reglement is een standaard conversietabel opgenomen van de VERON secties naar de IARU secties. Daarnaast ook een procedure als je daar van af wil wijken. Voor de rest is het reglement hetzelfde als vorig jaar.

Veel contestplezier gewenst,

73 Rob Hardenberg, PE1ITR
VERON VHF contestmanager