Verloop van de IARU vergadering VHF-en-hoger (C5)

Dinsdagochtend heeft het C5-comité in twee subwerkgroepen gewerkt. Een groep heeft alle contest gerelateerde voorstellen behandeld. De andere werkgroep heeft zich bezig gehouden met frequentiebeheer en voorbereidende aanbevelingen voor de stemming in de commissie gemaakt. In de middag zijn verdere voorstellen in het C5-comité besproken en zijn alle aanbevelingen van de subwerkgroepen afgestemd. Belangrijke onderwerpen in de discussies waren het toekomstgerichte ontwerp van de bandplannen en verduidelijkingen in de contestreglementen.

De VHF-en-hoger (C5) vergadering gezien vanaf voorzitter Jacques ON4AVJ

Op woensdagochtend vond een gezamenlijke vergadering van de C5 (VHF / UHF / SHF) en de C4-commissie (korte golf) plaats voor de gewone vergaderingen. Hier werd de applicatie voor de meting van ruisvloer besproken.

Vervolgens werden de reguliere werkzaamheden van het C5-comité voortgezet en werden alle voorstellen besproken en in stemming gebracht. Aansluitend is gestemd voor de kandidaten voor de openstaande functies in het C5-comité. Alle beslissingen met de relevante aanbevelingen van de commissies zullen op donderdag in de laatste plenaire vergadering worden afgerond of afgewezen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie