Reactie op voorstellen IARU Region 1 vergadering Wenen gevraagd

Op 26, 27 en 28 april 2019 wordt in Wenen de IARU Region 1 Interim Meeting gehouden.  In de IARU C5 commissie worden zaken voor VHF en hoger besproken. De VERON is ook deze commissie vertegenwoordigd. Ik zal deze keer namens de VERON de vergadering bijwonen.

Een aantal IARU zuster organisaties hebben voorstellen ingediend. Deze zijn te vinden op deze webpagina: https://vienna.iaru-r1.org/conference-documents/

Deze voorstellen raken ons allemaal bij het beoefenen van onze hobby. Hierbij de uitnodiging naar mij te reageren wanneer je iets te melden hebt over deze voorstellen. Dit mag zijn in de zin: “Ik vind het een goed voorstel omdat….” of “Ik vind het een slecht voorstel omdat ..” of misschien een iets genuanceerder standpunt er tussen in.  Het helpt ons in ieder geval in de meningsvorming voor wanneer deze voorstellen worden behandeld.

Graag voor 28 februari 2019 naar mij reageren. Dat kan per email naar pe1itr@veron.nl. Mijn dank is groot.

73 Rob PE1ITR